| Avtor |
|
BoneCollector Senior Member

Pridružil/a: 06 januar 2005 1000 LJ. BEŽIGRAD
Spletni status: odsoten Objave: 1036
|
| Objavljeno: 25 februar 2010 ob 09:21 | Shranjen IP
|
|
|
<baam en je za filter :D
|
| |
esco Senior Member

Pridružil/a: 04 januar 2005 1107 LJ. ŠIŠKA
Spletni status: odsoten Objave: 577
|
| Objavljeno: 25 februar 2010 ob 15:53 | Shranjen IP
|
|
|
uvodna muska bo tokrat, večeru primerno, sex style s par novejšimi zadevami
in stvarmi, ki so Rugged Mana izoblikovale v to, kar je 
edit: K'pow pa doslej še ni razočaral, po koncertu zna bit kar žurkica
Uredil esco iz 25 februar 2010 ob 15:56
__________________ Forwards ever, backwards never, prepare for whatever and always stay clever.
|
| Nazaj na vrh |
|
| |
kača Senior Member

Pridružil/a: 05 januar 2005 1000 LJ. CENTER
Spletni status: odsoten Objave: 845
|
| Objavljeno: 25 februar 2010 ob 16:07 | Shranjen IP
|
|
|
R.A. teh Rugged man has landed  PS: CD-je ma s sabo, majce so mu pa že prej po koncertih pokupili...
__________________ Beware OF what you wish for....
|
| Nazaj na vrh |
|
| |
jizah Senior Member

Pridružil/a: 30 december 2004 1000 LJ. BEŽIGRAD
Spletni status: odsoten Objave: 2046
|
| Objavljeno: 25 februar 2010 ob 18:30 | Shranjen IP
|
|
|
Ja, R.A. The Rugged Man ma s sabo sam ta novo plato "Legendary Classics". Prodajal jo bo po spilu, najverjetneje kar na odru. Mislim, da je ceni na 10€/kos.
Druga stvar ni direktno povezana s koncertom, ampak Ziebanov novi, dvojni izdelek (DVD + HD cd, ki ga lahko poslusate in gledate na kompih, ne morte ga pa poslusat v CD playerjih) se bo nahajal v mojem rukzaku, ce kdo rab in bi fanta podprl z 10€ lahko to stori danes, sicer pa gre lahko tudi v ljubljanski One Way, kjer prodajajo cd od danes dalje.
Tretja stvar je garderoba. Dejte pustit svoja oblacila v avtih al jih pa dejte v garderobo oz. na varno. Celodnevno klicanje pozabljenih, izgubljenih, ukradenih reci, ker jih pac ni v garderobi, ampak so povsod drugod in pol kdo ponesrec, zanalasc to vzame, je dokaj grozno. Klicat ljudi, da majo tm denarnice, gsme itd pa tut.
Četrtič. Prosim ne zgublat kart, da ne boste pol jutr placval in bojo spet problemi. Obdrzte jih in ulette jutr na eastcoast juicy jumpalico. Z njo mate (ce kdo se ne ve) jutr prost vstop...
In se zadnja stvar. Lepo je jit notr k DJ-i rolajo, al pa tut ustat uni k nimate sluzbe, da se se mal razgibate...
Vrata ob 21.00, karte tut (danes 15€), ce kdo rab kak plakat si ga zdej lahk odtrga dol iz kjerkol, to je pa to...
Peace
Uredil jizah iz 25 februar 2010 ob 18:33
__________________ www.myspace.com/jeezah
|
| Nazaj na vrh |
|
| |
Stric Bedanc Senior Member

Pridružil/a: 01 januar 2005 1222 TROJANE
Spletni status: odsoten Objave: 549
|
| Objavljeno: 25 februar 2010 ob 19:28 | Shranjen IP
|
|
|
If I ain't better than BIG I'm the closest I'm Richard Pryor before multiple sclerosis
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
| |
DkleMAN Senior Member

Pridružil/a: 31 december 2004 1000 LJ. RUDNIK
Spletni status: odsoten Objave: 560
|
| Objavljeno: 26 februar 2010 ob 01:31 | Shranjen IP
|
|
|
Škoda, samo me je koncert razočaru. Sicer ne rečem da je blo slabo, amapk daleč stran od presežka, ki sm ga od ruggeda kr nekak prčakvou. Njegov prvi nastop pr ns je bil men osebno velik boljši. Stik s publiko je bla svetlejša točka. Velikrat je ratala res nora atmosfera, folk je skaku in se napovno ufuru v komad, kerga je pa ukinu po začetnem refrenu in parih lajnih, kar je vse skupi res ubil. Brez Dj-a - minus. Tud akapel je blo mogoče mal preveč. Prodajanje cdjov na odru po koncertu - mi je blo takrt res bol hudo rešen, ko se je pojavu v one wayu in to delu tm.
ai
Uredil DkleMAN iz 26 februar 2010 ob 01:33
|
| Nazaj na vrh |
|
| |
Trkajo Senior Member

Pridružil/a: 04 april 2005
Spletni status: odsoten Objave: 479
|
| Objavljeno: 26 februar 2010 ob 09:16 | Shranjen IP
|
|
|
Se strinjam, v 4ki je bil tud men boljsi, mel sem obcutek, da mu je blo ze mal vseen, ker je ze opravu skor celo turnejo, se 2 nastopa do konca in to se je poznal, plus z Escotom nista bla najboljs usklajena in skor vsak komad je sel na acapello. Folk pa cist nahypan, hudo.
Slikce , pa lahk si dljajate kokr hocte, Lp
|
| Nazaj na vrh |
|
| |
Boris-- Senior Member

Pridružil/a: 01 januar 2005 Haiti
Spletni status: odsoten Objave: 1675
|
| Objavljeno: 26 februar 2010 ob 13:10 | Shranjen IP
|
|
|
wigidi wack playback rap
| |
kača Senior Member

Pridružil/a: 05 januar 2005 1000 LJ. CENTER
Spletni status: odsoten Objave: 845
|
| Objavljeno: 26 februar 2010 ob 13:19 | Shranjen IP
|
|
|
Hja, tud mene ni prepriču. Čeprov sem se ful veselila, ker sem ga sfalila u 4ki, slišala sem pa, da je mel zlo dobr nastop. Zmatran je bil zarad turneje in posledično dost siten, na odru pa s premal energije. Pa to, da nima svojga dj-ja s sabo je kr minus zanj.
__________________ Beware OF what you wish for....
|
| Nazaj na vrh |
|
| |
_aro_ Senior Member

Pridružil/a: 06 maj 2006 1000 LJ. BEŽIGRAD
Spletni status: odsoten Objave: 604
|
| Objavljeno: 26 februar 2010 ob 13:34 | Shranjen IP
|
|
|
ma dej blano je čist blo! ^^se strinjam tud z usm kar ste napisal, sam useen treba mu dt propse, ker je nakazu kako se stvarem streže...poflowu je ene zadeve tko da men sploh ni blo jasn kva se je zgodil. mogoče edin mal preveč akapel... pa prašič mi je majco raztegnu :(
__________________ it's hard to analyse which guys is spies, be advised people,
we recognize who lies, it's all in the eyes chico!
|
| Nazaj na vrh |
|
| |
Jigsaw Senior Member

Pridružil/a: 27 junij 2006 1000 LJ. MOSTE
Spletni status: odsoten Objave: 721
|
| Objavljeno: 26 februar 2010 ob 13:47 | Shranjen IP
|
|
|
spet moshpit v gali...nice! pa seje blo kr hudo...čeprov njegovo nerganje na macku je blo kr mal že dosadno...na trenutke mije blo mal žal esca 
aja pa a mora res po vsakem koncertu gala zazevat v vsej svoji praznini, lahko bi mediokriteto sajferjev preselil noter, men je bil izbor komadov h00d
Uredil Jigsaw iz 26 februar 2010 ob 13:48
| |
drobizhek Senior Member

Pridružil/a: 30 december 2004 1000 LJ. RUDNIK
Spletni status: odsoten Objave: 718
|
| Objavljeno: 26 februar 2010 ob 14:09 | Shranjen IP
|
|
|
Precej slabš k u 4ki. Sam dobr it's RA :)
|
| |
chrt Senior Member

Pridružil/a: 24 junij 2006 8333 SEMIČ
Spletni status: odsoten Objave: 416
|
| Objavljeno: 26 februar 2010 ob 14:40 | Shranjen IP
|
|
|
Sami fakin whinerji, jesus f**k, get a clue, to je Rugged Man, na njega se ne pride poslušat lepe korektne rap tekste odrapane tako ko so posneti ampak se pride na razfuk.
__________________ My name is Thec!
----
Enemies, friends, apples, apples...
|
| Nazaj na vrh |
|
| |
H_a_v_o_C Newbie

Pridružil/a: 31 januar 2008 4201 ZGORNJA BESNICA
Spletni status: odsoten Objave: 40
|
| Objavljeno: 26 februar 2010 ob 15:11 | Shranjen IP
|
|
|
čist hudo, sam prekratko je blo
|
| |
esco Senior Member

Pridružil/a: 04 januar 2005 1107 LJ. ŠIŠKA
Spletni status: odsoten Objave: 577
|
| Objavljeno: 26 februar 2010 ob 16:07 | Shranjen IP
|
|
|
jah, mene je razočarala njegova totalna neprofesionalnost in nezainteresiranost pred koncertom, ko se mu ni dal z nikomer o ničemer pogovarjat, v stilu "ne rabim tonske, ker itak ne vem, kako se more slišat v prazni dvorani. sej je samo beat in mc, bo tonski tehnik že zrihtal med koncertom" in "to so biti" (mi da mac-a s 43 mp3-ji in se noče več pogovarjat o tem, kako namerava speljati koncert, kakšen bo vrstni red itd.). pustmo to, da so bli biti na čist različnih nivojih in da so bli nekateri nepoimenovani, da še sam ni vedel, ker je ker, pol je pa norel. še dobro, da so v Gali pripravljeni na vse mogoče, sicer ne vem, kako bi speljal koncert. da maš v riderju dva Pioneerja (za cd-je), pol pa daš maca in rečeš, "a ne morte tega priklopit?", je čist preveč neresno. in še dobro, da je K'pow delil svoje znanje o mac-ih (hvala). in pustmo to, da ni niti omenil, da bi mel brezžičen mic (ki bi ga lahko dobil, btw), pol pa med koncertom nerga, da so mel take mic-e pred 30 leti...
a sve se vrača, sve se plača, samo negativne obresti so precej višje od pozitivnih.
__________________ Forwards ever, backwards never, prepare for whatever and always stay clever.
|
| Nazaj na vrh |
|
| |
baam Senior Member

Pridružil/a: 14 januar 2006 3325 ŠOŠTANJ
Spletni status: odsoten Objave: 1293
|
| Objavljeno: 26 februar 2010 ob 16:31 | Shranjen IP
|
|
|
Čist preveč za moj okus. Od attituda do vsega. Pa rečmo da rečeš da je tip f**ked up pa ajde. Ampak bi rad vidu razfuk pri kopici komadov ko jih začne repat, pa mu ni kul, pa gre pa pol stoji za kompom ko debil pa išče pravi beat. en fan se mu dere naslov neke komada, tip za kompom sam gor pogleda pa "shut up". Kar se korektnih tekstov tiče, tega ni noben prišu poslušat, ampak smo vsi prišli na razfuk, doživel sm ga pa sam v parih trenutkih - ko je tip čist bolano uletel na stejdž pa začel mlatit z brisačo pa še pr parih komadih, pa je to to. bolj ko je napredoval koncert, bolj nadležn je bil. skratka, fail po celi črti, in mi je žal da ga nism pol raje vidu v štirki, ker ga prvič gledat s high expectations in pol dobit tole, je pa epic fail. pa še brije se po novem ko italjanček, da še rugged ne zgleda več. lepo je nino reku, tržna niša, nč drugega. tale koncert je na trenutke bil odlom, 95% procentov pa neverjeten poraz. Hvala bogu za oba dobra DJa, ko sta mi cel večer orng popravla, pa da je voda 1 ojro da se lahk napijem ko človk tk da vse skup gledano dost okej večer, in bil bi mi čist orng dobr če bi koncert vn zrezali :D najslabš v zadnjem letu pa pol sta mi bla ajzak pa timbe, pa sta men osebno strgala naspram RAju.
Ali zato dans, huh huh huh, dans se bo skakalo, sam da potegnem eno urco zdle da se še mal spočijem, pol pa še barcaffe da me postavi na noge, pa da je rastur.

|
| Nazaj na vrh |
|
| |
Jigsaw Senior Member

Pridružil/a: 27 junij 2006 1000 LJ. MOSTE
Spletni status: odsoten Objave: 721
|
| Objavljeno: 26 februar 2010 ob 18:03 | Shranjen IP
|
|
|